Streaming av sporter

Ubuntu är ett gratis streaming-operativsystem, som är tillgängligt för alla. Ubuntu är ett av de mest populära Linus-operativsystem som finns. Systemet går att använda på datorer, mobiler och surfplattor. Det gör att man aldrig missar sporthändelser, vare sig man är på språng eller ligger vid poolen på semesterresan. Översatt betyder ubuntu; ”Mänsklighet mot andra”, vilket kan vara kul att veta.

Ubuntus skrivbordsmiljö är det moderna Unity, som är kraftfullt uppbyggd med användbara sökverktyg. Detta gör att det blir enklare och smidigare när det är dags att streama något spännande sportevenemang. Om man verkligen gillar sport, som exempelvis fotboll, så vill man förstås inte missa när favoritlaget ska spela en toppmatch – även om man inte skulle vara hemma för tillfället.

Ubuntu gör det flexibelt att streama sport och annat kul

Fördelen med att streama sport med Ubuntu är inte bara att systemet är flexibelt, utan också att det blir en mycket bra kvalitet på streamingen. Det känns nästan som att man sitter själv sitter på läktaren, fast man befinner sig hemma. Samtidigt kan man ta del av alla bonusar som finns, när det är dags att betta live.

Betting på live odds ökar spänningen ytterligare när man tittar på sport. Det gör att det går att få bästa möjliga odds, det som ges precis i slutet av matchen, eller vad man nu streamar. Oavsett om man är privatperson eller företagare är det gratis att använda sig av Ubuntu. Det gör att möjligheten till streaming inte stoppas på grund av kostnaden.

Vill man hellre sitta och spela på sin mobil går det utmärkt att använda sig av Ubuntu. Då finns det en speciell app kallad ”Steam” som är utvecklad för att vara kompatibel med olika plattformar. Appen går att använda samtidigt som man streamar live-sända sportevenemang. Man kan betta på live odds samtidigt, utan att kvaliteten påverkas på streamingen.